Γιατί Internet;

Μάθετε για το Internet. Τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς θα ξεκινήσετε.

Περισσότερα...

Inertia Προσφορές

Είδη και κόστος σχεδιασμού web site. Όλα τα πακέτα με μια ματιά.

Περισσότερα...

Inertia Έργα

Ενδεικτικά έργα σχεδιασμόυ ιστοσελίδας από την Inertia.

Περισσότερα...

Inertia SEO

Μηχανές Αναζήτησης και Directories - SEO - Inertia έκδόσεις.

Περισσότερα...
27 Jun, 2019

Εταιρική Ταυτότητα - Κάρτες - Επιστολόχαρτα - Φάκελοι

Εταιρική Ταυτότητα, η ολοκληρωμένη εικόνα της εταιρείας σας...

Ο σχεδιασμός της Εταιρικής σας Ταυτότητας αποτελεί το επόμενο βήμα αμέσως μετά τη σχεδίαση του λογοτύπου της εταιρείας σας. Η Εταιρική Ταυτότητα καλύπτει και διευκολύνει τις ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησης σας τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους πελάτες της.

Η χρήση Εταιρικής Ταυτότητας οργανώνει τα στοιχεία σας και προσδίδει σε κάθε σας επαφή έναν επίσημο, ενιαίο και σταθερό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση δίνει βάρος και ενισχύει το επαγγελματικό σας προφίλ κάνοντας την επιχείρηση σας πιο ελκυστική για τους πελάτες-ενδιαφερόμενους.

Μια ολοκληρωμένη Εταιρική Ταυτότητα αποτελείται από τα παρακάτω:
Επαγγελματική Κάρτα
Εταιρικό Επιστολόχαρτο
Εταιρικούς Φακέλους Αλληλογραφίας διαφόρων διαστάσεων
Πρότυπο Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας (e-mail Stationary)
Εναλλακτικά η εταιρική σας ταυτότητα μπορεί να επεκταθεί σε διάφορα είδη γραφικής ύλης, μπλοκ σημειώσεων, προσκλητήρια κ.α.

Θυμηθείτε ότι...

  1. Ενισχύοντας τη γραφική ύλη και την επιστολογραφία σας με την εταιρική σας ταυτότητα η εταιρεία σας επιδεικνύει το εμπορικό της σήμα και αυξάνει το επαγγελματικό της γόητρο.

  2. Κάνοντας χρήση ενός σταθερού επαγγελματικού προτύπου αλληλογραφίας η Εταιρική Ταυτότητα σας βοηθά να οργανώσετε τις θέσεις και τα στοιχεία σας διευκολύνοντας έτσι, κατά ένα τρόπο, τόσο εσάς όσο και τους συνεργάτες και τους πελάτες σας στην μεταξύ σας επικοινωνία.

  3. Ουσιαστικά και κυρίως η εταιρική σας ταυτότητα έχει σημαντική διαφημιστική λειτουργία καθώς μέσω του επιστολόχαρτου, των φακέλων και του εταιρικού σας e-mail σας το εμπορικό σήμα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας προωθούνται στο ευρύ κοινό αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για την προσέλκυση νέων πελατών.
Εμπιστευθείτε την Εταιρική σας Ταυτότητα στους επαγγελματίες της Inertia επιλέγοντας μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων...

Η Inertia αναλαμβάνει το σχεδιασμό ολοκληρωμένης Εταιρικής Ταυτότητας, λογοτύπου, εταιρικής κάρτας, επιστολόχαρτου και εταιρικού φακέλου καθώς και το σχεδιασμό και ανάπτυξη διαφημιστικής ψηφιακής παρουσίασης σε ψηφιακό δίσκο (CD Rom - DVD) ή newsletter σελίδα για αποστολή e-mail μέσω Ίντερνετ.

Για τις ανάγκες κάθε Εταιρικής Ταυτότητας η Inertia παρουσιάζει ένα μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων δειγμάτων προκειμένου ο πελάτης να μπορεί να αποφασίσει για την τελική μορφή του προτύπου αλληλογραφίας και κάρτας που θα εκπροσωπεί την επιχείρηση του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας, λογοτύπου,σχεδιασμός λογοτύπου,  Εταιρικοί φάκελοι, Επαγγελματική κάρτα, Επιστολόχαρτο, E-mail stationary

Προσφορά: Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας: 280 ευρώ*

(Προϋποθέτει την ύπαρξη λογοτύπου)
  • Εταιρικοί φάκελοι (3 μεγέθη)
  • Επαγγελματική κάρτα
  • Επιστολόχαρτο
  • E-mail stationary
*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ


Γιατί Internet;

Μάθετε για το Internet

Τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς θα ξεκινήσετε. Βασική ορολογία, δυνατότητες, οφέλη.

Περισσότερα...

Inertia Προσφορές

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Μάθετε πληροφορίες για τα είδη και το κόστος σχεδιασμού ενός web site. Όλα τα πακέτα με μια ματιά.

Περισσότερα...

Inertia Έργα

Ενδεικτικά έργα Web

Δείτε ενδεικτικά έργα σχεδιασμόυ ιστοσελίδας και πελάτες που εμπιστεύθηκαν την Inertia.

Περισσότερα...

Inertia Επικοινωνία

Inertia Design

e-mail: info@inertia.gr